Construcció obra pública

Hem construït: vivendes, centres cívics, consistoris, esglésies, dispensaris, cases rurals, hotels, restaurants, museus, miradors, entre altres.

Construcció obra privada

Seguint la petició dels clients, fem tot tipus d’obres (restaurem masies, fem blocs de pisos, unifamiliars, cases rurals, restaurants, hotels, bars, coberts, piscines, terrasses, etc).

Restauració de patrimoni

Aquests són el legat que els nostres avantpassats ens han deixat i que el pas del temps ha malmès. Recuperant els elements deteriorats, amb el màxim de rigor i amb l’assessorament dels tècnics, tornem a recol·locar-nos en el temps i la història donant una visió…

Rehabilitació

En el cas de rehabilitar estances de dins un habitatge s’intenta que aquesta obra afecti al mínim possible la vida diària dels nostres clients i que un cop acabat el projecte es millori la qualitat de vida d’aquests.

Manteniment

Per tal de remarcar i garantir el bon estat de les obres que realitzem, ja sigui obra nova, rehabilitació o restauració,donem tot un seguit de serveis, perquè pugueu continuar gaudint del vostre espai, ja sigui en edificacions historicoartístics com privats.